Grått men inte trist

Regn behöver inte betyda att det är en dålig dag. Vi hade sett fram emot soliga, härliga dagar på stranden i helgen. En hel dag fick vi faktiskt just på stranden. De andra två dagarna har det nästan regnat konstant men inte har vi deppat för det! Vi körde ju både ordentlig shopping och idag svängde vi iväg till Williamsburg. Det skulle vara någon slags bevarad stad från någon gång längre bak i tiden... Ungefär så mycket hann vi få reda på innan vi drog oss tillbaka till bilen och körde hem. 

På väg hem hade vi riktigt roligt när en fullsatt bil med grabbar vevade ner rutorna och började gestikulera till oss i filen bredvid. Vi skrattade mest åt deras vilda gester och förlorade dem ur sikte när bilarna rörde sig olika snabbt i de flera filerna. Efter en stund hade de spanat in vår bil igen och fortsatte att vinka och vifta med sina mobiler. Då rullade vi också ner rutan och sa hej. Det visade sig att de ville veta användarnamnen till våra snapchats. 

Moa började därför bokstavera sin snapchat men kommunikationen gick sådär när deras fil bromsade in och vår istället rullade på framåt eller tvärtom. Plötsligt hade vi tappat bort dem igen. Då fick Moa nog och drog fram ett gammalt kvitto. ("Man ska alltid spara på kvitton, man vet aldrig när de kommer till användning..") Hon skrev ner sin snapchat på kvittot. Nästa gång vi fick syn på grabbarnas bil hade jag kvittot i högsta hugg och körde upp jämsides med dem. Killen som tog emot det såg otroligt paff ut efter att ha fått det i sin hand men verkade efter en stund ha fattat vinken och lade till oss på snapchat. Varken regn eller långsamma bilköer stoppade oss från att ha lite roligt idag! 

Det kommer ett par snabba knäpp från Williamsburg men också några bilder från en kvällspromenad i området vi bodde. 

Memorial Day Weekend

En fin dag på Virginia Beach igår. Idag har det regnat men vi deppar inte för det. Vi har storshoppat så att korten glöder! Jag fick med en byxdress från Abercrombie&Fitch, en bikini från Victoria's Secret och trosor från PINK. Massor av minus på bankkontot men massor av plus i garderoben. Så det kanske väger jämnt. Allting var åtminstone på rea!

Vi bor förresten hos några släktingar till Moas värdfamilj alldeles gratis. Vi har gjort goda frukostar och unnat oss god mat på det. Skön helg med andra ord. 

Graduation

Åh vad söta de är! Ibland i alla fall, haha! 

Idag har mina små tjejer haft preschool graduation. De hade piffat till dem med både hattar och kappor. Även ceremonin var liknande en sådan som hålls för äldre studenter. Tror dock inte att de äldre står och vinkar, dansar och gör grimaser på samma sätt som dessa småttingar! 

Jag berättade även för mamsen att jag förstår henne nu som blir tårögd stup i kvarten. Att se tjejerna uppe på scenen var speciellt. Även fast att jag går under titeln au pair fungerar jag precis lika mycket som förälder, syster eller kompis ibland. Idag tror jag allt att det var stolta glada föräldra-Ellen som tittade fram. 

Det här med en bra bild gick sådär. Tjejerna ville helst inte vara med på samma bild. När de väl var med hade de saker både i munnen och i händerna. Plus grimaser på det. Men bättre än inget!