Uncle Julio's

Ikväll träffade jag min Moa! Vi har inte setts på över tre veckor nu i och med mina resor. Vi körde därför iväg till ett mysigt restaurangområde inte långt från där vi bor. Valet blev en uteservering på en mexikansk restaurang vid namn Uncle Julio's. Vi gillade det! Mysigt var det också att prata av oss lite grann. Mer snack lär det bli till helgen då vi drar iväg till Rehoboth Beach med hennes värdfamilj.

Stack ut och joggade så fort jag kom hem men det visade sig vara dålig planering så mätt som jag var efter middagen. Det blev en lugn runda på fyra kilometer. Åtminstone bättre än inget!Active

Det senaste har jag blivit lite duktigare på det här med träning. Förra veckan sprang jag ihop totalt 21 km men uppdelat på tre träningspass. Målet är att komma upp på lite längre distanser. Jag har i och för sig tagit det lite lugnt nu ett par dagar. Mina hälsenor och benhinnor brukar säga ifrån när det blir för mycket på hårt underlag så jag vill inte överanstränga dem. Ikväll kör jag förhoppningsvis igen! Såhär såg jag i alla fall ut igår när jag gick på kvällspromenix...Storybook/The Bird

Efter två dagar i San Fransisco hämtade jag och Johanna vår hyrbil. Nämligen den här snygga campervanen! Den hade namnet Storybook men för oss gick den under namnet The Bird. Det efter att vi fått välja mellan två olika mönster och vi båda så fint pekade ut bilen med fågeln på, haha!
 
Vi kom iväg lite sent den här dagen och det var ganska lång körning tills vi nådde vårt mål. Men utöver det älskade vi parken som visas mer i nästa inlägg...!