Sötisponnyn!

Den här dagen levererade lillemannen på topp! Så skönt när allting bara flyter på ibland. Jag körde på ett litet dressyrpass plus att jag rullade ett par varv på ett minikryss. Det är inte alla gånger som Ironi håller sig lugn och fin när det kommer till bommar, men när han väl gör det så får jag den bästa känslan! Nedan kommer ett par bilder pausade ur en video från förra veckan. Då hoppade vi några språng men då var det allt annat än lugnt, haha! (Snyggaste svansflätan dessutom...!)
 
 


Gissa resmålet?!

Jag, Sandra och Jessica bokade precis en resa. Ska bli enormt roligt att komma iväg! Vi ska åka i juni innan vi börjar jobba på Sjöis tillsammans. Har en känsla av att det kommer bli en perfekt inledning på sommaren! Kan ni lista ut vart vi ska?
 
 


Morotskaka

You gotta love it! Fika bör man annars dör man?!
 
Jag har hållt mig ganska nyttig i några månader nu. Det vill säga i princip helt utan både fika och godis. Synd bara att jag älskar att baka, annars skulle jag klara mig galant ett bra tag till! Det är faktiskt inte alls svårt att tacka nej till allt det söta om man bara bestämmer sig. 
 
Varför en morotskaka efter fyra månaders uppehåll? Jo, för jag längtade så efter att baka! Däremot blev det faktiskt inte en vanlig morotskaka, utan en gjord på vad många tror är nyttigare just nu. Det är faktiskt ganska intressant det där, vad som är nyttigt och inte. Ingen jäkla människa tror ju på samma sak! Så för att bilda mig en egen liten uppfattning om det här att blanda i mandelmjöl, kokosmjöl och pofiber istället för vanligt mjöl bestämde jag mig för att helt enkelt testa. I receptet jag följde byttes även strösocker ut mot sötströ, ett slags sötningsmedel. 
 
Om det är som många tror är det ju perfekt om man kan äta nyttiga kakor! Är det inte så gör det säkert inte så stor skillnad. Vi vet ju att socker är en stor hälsobov, så varför inte prova alternativen?
 
Kakan blev enormt god, vi får se om jag fortsätter att göra mer av den sorten!