PhotoPass

Under disneyveckan hade vi något som kallades för photopasses. Med andra ord kunde vi gå fram till fotografer som fanns utspridda i parkerna och få en obegränsad mängd bilder. Det ledde till att en hel del gruppbilder samlades ihop under veckan. Inte alls fel! Däremot utlovas absolut oordning. När vi fick bilderna kom de hullerombuller och jag orkar då inte sortera!

Måste berätta att det var varierande väder och växlande humör från bild till bild. Ibland var tjejerna inte särskilt samarbetsvilliga och ibland posade de för fullt. På vissa bilder saknas en person, vilket innebär att någon av tjejerna hade somnat. På ett av fotona är vi alla fullt utrustade för regnet, inte snyggaste outfitsen men kul minnen ändå!

 
 
 
 


Breakfast at the Polynesian

Ännu ett inlägg från Disney World. Kolla vad jag jobbar på...! Vi hade mängder av måltider inbokade med olika karaktärer. Här är några knäpp från en frukost på ett Hawaii-inspirerat hotell på området. Där skulle jag velat bo, det var så fantastiskt fint både invändigt och utvändigt! Frukosten var också supergod.

 
 
 
 
 
 


Hollywood Studios

Kommer ni ihåg att jag var på Disney World? Jag har ju hälften av bilderna kvar därifrån som jag fortfarande inte har laddat upp! Det var så många att de liksom har släpat efter. Här kommer några bilder från parken Hollywood Studios. Jag tyckte mycket om parken men vi hade lite otur med regn under dagen. En av höjdpunkterna var en IMAX teater. Ni vet en sådan där som visar filmer i 3D. Samtidigt blandar de in fler sinnen. När vatten sprutade på skärmarna stänkte det i ansiktet. Medan en storm pågick i filmen blåste det i salongen. Sista delen snöade det till och med ner över våra säten. Det var häftigt! Annars åkte vi på olika "rides" där vi såg hur filmer blivit gjorda. Riktigt kul faktiskt. Vi var bara i den här parken en dag. Det var väl den som var minst barnanpassad kanske. Jag hade gärna gått tillbaka en dag till däremot.