Lyxig söndagsförmiddag

Ännu en brunch med ett mysigt gäng hemma hos Franka!

First signs of Christmas

Här kommer lite julfeelings. Jag var med värdfamiljen igår på The Nutcracker, en balett. Den var helt okej faktiskt men jag var otroligt trött! 

Efteråt släppte de av mig vid metron så att jag kunde komma in till DC. Där mötte jag upp Isabell och Jenni. Vi hade spanat in ett evenemang där de tände en stor julgran. Det var också några som sjöng på en scen och de var riktigt duktiga. 

Efteråt kom även Carla och då stack vi och käkade. Med lite ny energi begav vi oss mot The Mall. Utanför National Gallery of Art finns Sculpture Garden. Där har de just nu en isrink så jag och Carla passade på att åka. Hon hade aldrig provat tidigare så det var riktigt kul att hjälpa henne och se hur hon tog sig an isen. Hon lärde sig superfort så vi hade riktigt roligt!


Black Friday

Många är lediga idag på grund av Thanksgiving-helgen men jag jobbade. Jag slutade dock vid 2.30 istället för 5.30. Hoppsan nu är jag USA-skadad igen. Det är verkligen svårt att skriva ibland när jag inte tänker mig för. 

Så idag är det Black Friday vilket betydde mängder med erbjudanden i affärerna. Innan jag åkte till gallerian tog jag mig dock en springtur så det blev inget superlångt besök där. Men jag fick med mig ett par svarta jeans hem från Hollister. Jag köpte också en skjorta, en stickad tröja och en väst på Abercrombie&Fitch. Älskar att de har mina favoritbutiker här! Nu hänger jag hemma hos Carla med två andra brasilianska tjejer.