Starbucks

Det obligatoriska Starbucks-hänget. Jag hamnar oerhört ofta här när jag har ett litet break, det har blivit lite utav en vana! Brukar ofta skypa en stund, redigera bilder eller liknande. Det finns en outlet i närheten men dessvärre är ju inte den så spännande för många dagar i sträck och då blir det en kaffe istället! Förresten åkte vi förbi ett hus med pynt tidigare, vissa går all in för Halloween här.
Fell's Point Fun Festival

Sååå, igår var alltså jag och Frida på roadtrip. Vi hamnade i Baltimore tillslut, det tog oss väl ungefär 1-2 timmar att köra dit. Till en början var vi inte jätteimpade av staden. Varannan gata var supertrashig och varannan var något finare. Efter en stunds promenad hittade vi till hamnen med några små butiker och ett Visitor Center. Där fick vi tipset om att leta upp en festival vilket vi då valde att göra. Efter att ha pausat med lunch på Nando's hittade vi till platsen där festivalen ägde rum. För er Skövdebor kan den jämföras med vår matfestival men den här var större. Förutom att mat, kläder och smycken såldes i olika stånd spelades även musik på två olika scener. Supertrevligt men efter ett tag kände vi att vi hade fått nog. Då hoppade vi tillbaka in i bilen och gjorde nästa stopp på Ikea som vi passerade på hemvägen. Att kliva in där känns som att befinna sig i Sverige igen - mycket skum känsla! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nando's

Trots att maten här ibland får mig att längta efter mammas hemlagade har jag faktiskt några favoritrestauranger redan. För att nämna några tycker jag mycket bra om Chipotle, Chick-fil-a, Friday's och Cheesecake Factory. Här nedan ser ni gottigheter från Nando's där jag och Frida åt i helgen när vi var i Baltimore.