Nykomlingar!

Varmt välkomna till alla som kikat in på bloggen det senaste dygnet! Jag upptäckte igår att mina sidvisningar hade tiodubblats plus att nya kommentarer trillade in en efter en. Kunde ju inte låta bli att undra vad det var frågan om?! 
 
Det visade sig när jag gick in på blogg.se's startsida att där låg en länk till min blogg! Hur roligt som helst! Om ni kikar på bilden nedan så ser ni en av mina bilder från Empire State Building som var den som publicerades på deras startsida. 
 
Så ville bara hälsa alla nykomlingar välkomna, vad roligt att ni hittade hit! :D
 
 


High Line

Under söndagsmorgonen var det något gråare väder. Vi klarade oss fint med en extra tröja men det var lite annat mot vädret i DC. Här i DC är det faktiskt fortfarande ganska varmt även om man märker att det börjar bli höst. Jag sitter just nu i klänning så kortärmat och shorts är inga problem men på morgonen är det lite kyligare så att man ibland behöver en extra tröja. 
 
Hursomhelst var det ju inte vädret det här inlägget skulle handla om, utan jag skulle ju skriva om High Line. Denna sevärdhet är ett upphöjt järnvägsspår som inte längre används. Istället är det som ett långt parkområde uppe i luften som folk strosar omkring på. Det gick faktiskt att gå långt! En liten rolig grej faktiskt.
 
 
 
 
 
 
 


Brooklyn Bridge

Det första vi gjorde efter frukosten i söndags var att gå över Brooklyn Bridge. Bron i sig är kanske inte den snyggaste enligt mig. Däremot är vyerna man kan se från bron desto vackrare. Kika in en skyline längre ner! På en av bilderna jag knäppte från bron syns också amerikanska skolbussar. De ser man lite överallt på vägarna här. Stannar de för att släppa på eller av skolbarn måste all trafik runt omkring stanna...