Matmatmatmatmat

Åh vad jag har älskat att äta ordentlig mat i veckan! ;) Vi har haft ett mål om dagen inplanerat för att möta lite olika karaktärer och äta god mat. Här var det en frukostbuffé i Animal Kingdom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Varför bry sig om vad någon annan tycker?

Min favoritpark den här veckan har nog faktiskt varit Animal Kingdom. Det var så otroligt fint! Nu börjar vår resa lida mot sitt slut och efter några morgontimmar i Magic Kingdom ska vi vidare mot flygplatsen imorgon.
 
Om ni kikar på bilderna längst ner så är de från en show. De trummade, sjöng och dansade. Riktigt duktiga! En efter en drogs också upp ur publiken för att dansa med. Helt plötsligt var det mig de flörtade med och prompt ville ha med till scenen. Jag måste erkänna att jag skakade på huvudet och började backa tills jag stötte till någon. Sen ändrade jag mig och hängde på istället för att fega ur. Dessutom hade jag riktigt roligt. Alltså, vad är det egentligen man är rädd för i sådana situationer? 
 
Varför inte bara bjuda på sig själv, dansa och ha roligt? Ge fasen i vad någon annan tycker. Strunta i hur man ser ut. Leva, skratta, dansa och dela glädje! Pushar man sig själv till något nytt har man garanterat roligt. Oavsett om det är eufori över en upplevelse eller en skrattsalva som uppstod av total hjälplöshet så kan man vara stolt och glad. Inte gick jag miste om något i varje fall! A är förresten med på en av bilderna för hon dansade med i sin rosa prinsessklänning när en större klunga dansade till trummandet. Dessvärre kom inte jag med på bild!
 
 
 
 
 
 


Worms and dirt

Detta är alltså en erkänd efterrätt i det här landet. Egentligen är det faktiskt chokladpudding, krossade oreokex och gelemaskar. Jag blev helt enkelt tvungen att testa då det ingår dessert om man vill i vår Dining Plan. Ingen favorit men okej! Kul grej...