Never give up!

 
Ibland blir jag galen på mig själv. Så sjukt frustrerad när ingenting går som det ska. I måndags var jag så förbannad efter första danspasset, likadant veckan innan. Jag kunde knappt sätta ett steg rätt kändes det som! Samtidigt vet jag ju om att nivån på gruppen är lite för svår, en högre än vad jag borde gå. Men skam den som ger sig. Redan i tisdags svängde jag förbi och försökte nöta in stegen i min hjärna. Hoppas att något sitter som det ska inför morgondagens danslektion! 


Butternut Pumpkin Soup


Igår introducerade jag min familj till pumpasoppa. Erkänn att det låter spännande?! Det är dessutom riktigt gott! Receptet har jag bara testat en gång tidigare, nämligen under en "cooking class" på Loxdale. Soppan hamnade i magen på alla förutom min klene lille bror. Han åt desto mer av tekakorna jag hade bakat till!  


Bananpankisar


Mellan jobben unnar jag mig idag lite bananpannkakor. Om jag har räknat rätt är jag nu inne på min sjätte vecka som hemkunskapslärare. Under dagens lektion har sexorna gjort tekakor, pasta med falukorv och minipizzor med salami - allt på samma gång och bra blev det! 

Snart ska jag vidare till dansskolan för några timmars jobb plus att jag själv ska dansa två klasser. Hoppas på en bra dansdag!