Running, beach & skyline

Det här kan jag definitivt vänja mig vid. Skulle man kanske inte varit au pair i Miami istället? Hörde dock innan jag åkte att det inte var så många i det här området. Många pratar dessutom spanska eller portugisiska här nere och väljer därför au pairer som pratar de språken. Men alltså det här stället är inte helt fel!

Vi försöker faktiskt att starta varje morgon med en joggingrunda medan vi är här. Mitt förslag så måste säga att jag är stolt. Jag behöver skaffa mig lite sundare vanor. Medan jag var sjuk med förkylningar och lunginflammation i ungefär tre månader så låg jag mest på sängen och åt godis. Jag var för trött för att ens gå en kort promenad. Nu är jag tillbaka på banan igen men det blir liksom inte lika mycket vardagsmotion som hemma. Jag går inte till jobbet för att jag bor där jag jobbar. Jag går inte till affären eller gallerian för det är både långt och man måste passera större och trafikerade vägar. Här tar man helt enkelt bilen när man ska uträtta dessa ärenden. 

Nog om det, idag startade vi i alla fall dagen med en joggingtur i området. Först förbi en hamn där vi kunde se Miami's skyline över vattnet och slutade sedan upp med att vi joggade längs med stranden. Superfint, dock tog vi ju bilden när vi var svettiga och goa utanför hotellet. Jaja, jag är ingen expertbloggare! 

Så fort vi gjort oss i ordning ska vi in till fastlandet och downtown Miami. Spännande spännande! 

South Pointe Park

Åh vilken underbar dag! Startade faktiskt med en joggingtur längs med stranden ihop med Carla. Vi åt en enkel frukost på hotellet och vandrade sedan neråt mot South Pointe Park. Utmed gatan hittade vi ett hälsocafé som sålde acaibowls, hur fräscht och gott som helst! 
 
Eftermiddagen spenderade vi gassandes i solen. Inte helt fel med em dag på stranden. Nu har vi precis gjort oss iordning och är på väg ut för att äta middag på någon restaurang och sedan strosa utmed shoppingstråket. Vi fick reda på att butikerna är öppna ända till midnatt. Pluspoäng på Miami redan!
 
 
 
 
 
 
 
 


 


Första intrycken av Miami Beach!

Första kvällen på Miami Beach och vi är helnöjda än så länge! Det är har varit runt trettio grader och något svalare nu framåt kvällen. Det vi hunnit med än så länge är incheckning på hotellet, god middag, en strandpromenad och en vända på shoppinggatan. Nu har jag slängt mig på sängen och är full av förväntan inför morgondagen. Tänkte att jag skulle komma ihåg att blogga lite under veckan, kul va?! 

Incheckade på hotellet och redo för att utforska området! 


Vår gata, hotellet är omgivet av restauranger. 


Här började vi närma oss stranden som bara ligger ett par block från där vi bor.

Vinden i håret, doften av saltvatten, klatschande flipflop och sand mellan tårna. Nice!


Mitt resesällskap Carla från Brasilien!

Testade snapchats fina stickers...

Pizza margaritha. Mmmm..!

Skymning + strand = fint

En Ellen!