Kusinmys och fikamys - en mysig kombo!

 
 


Barn, marängsviss och snurrar

Lördag och jobbdag. Idag var det faktiskt dags att testa något nytt! Jag jobbar inte längre på Stellas Lekland på helgerna utan tänker mig lite lediga lördagar och söndagar framöver. Tre jobb har känts lite väl saftigt vissa veckor så jag slutade på leklandet förra veckan. 
 
Konstigt nog dök det upp helgjobb igen snarare än vad jag hade trott. För första gången höll jag i ett barnkalas på dansskolan, vilket var riktigt roligt. Jag måste erkänna att det var lite skräckblandad förtjusning i och med att jag inte har hållt i några danspass innan. Vi körde några blandade låtar som uppvärmning och sedan en ganska basic koreografi jag hade satt ihop. Det blev en paus någonstans på mitten med marängsviss och därefter hela havet stormar och dansstopp. 
 
Allt som allt gick kalaset riktigt bra och jag tror att de som deltog var nöjda de också. Jag tyckte framförallt att det var så otroligt roligt att se dem göra koreografin jag hade satt ihop, hur fort de lär sig. När vi körde en sista gång klarade de sig näst intill på egen hand att dansa hela låten.
 
Skönt också att jag är piggare idag. Torsdag och fredag har varit lite upp och ner med yrsel. Tror att det kan ha med mitt blodtryck att göra kanske. Inte superkul men jag står allt på benen! 
 


Spontanitet när den är som bäst

Nu trillar det in några foton till här på bloggen. Nämligen de som var kvar från vår lilla Oslo-tripp. Vi tog verkligen dagarna som de kom. Det vill säga, vi planerade inte över huvud taget men lyckades ändå röra oss i rätt riktning. Utmed vägen till vårt hotell stötte vi bland annat på Operahuset, Rådhuset, en fästning, slottet och den stora shoppinggatan Karl Johan. Vi hade klämt in de största turistmålen och därmed kändes det som om att vi hade sett hela staden på bara ett par timmar. Ganska skillat må jag säga!