Running, beach & skyline

Det här kan jag definitivt vänja mig vid. Skulle man kanske inte varit au pair i Miami istället? Hörde dock innan jag åkte att det inte var så många i det här området. Många pratar dessutom spanska eller portugisiska här nere och väljer därför au pairer som pratar de språken. Men alltså det här stället är inte helt fel!

Vi försöker faktiskt att starta varje morgon med en joggingrunda medan vi är här. Mitt förslag så måste säga att jag är stolt. Jag behöver skaffa mig lite sundare vanor. Medan jag var sjuk med förkylningar och lunginflammation i ungefär tre månader så låg jag mest på sängen och åt godis. Jag var för trött för att ens gå en kort promenad. Nu är jag tillbaka på banan igen men det blir liksom inte lika mycket vardagsmotion som hemma. Jag går inte till jobbet för att jag bor där jag jobbar. Jag går inte till affären eller gallerian för det är både långt och man måste passera större och trafikerade vägar. Här tar man helt enkelt bilen när man ska uträtta dessa ärenden. 

Nog om det, idag startade vi i alla fall dagen med en joggingtur i området. Först förbi en hamn där vi kunde se Miami's skyline över vattnet och slutade sedan upp med att vi joggade längs med stranden. Superfint, dock tog vi ju bilden när vi var svettiga och goa utanför hotellet. Jaja, jag är ingen expertbloggare! 

Så fort vi gjort oss i ordning ska vi in till fastlandet och downtown Miami. Spännande spännande!