Grått men inte trist

Regn behöver inte betyda att det är en dålig dag. Vi hade sett fram emot soliga, härliga dagar på stranden i helgen. En hel dag fick vi faktiskt just på stranden. De andra två dagarna har det nästan regnat konstant men inte har vi deppat för det! Vi körde ju både ordentlig shopping och idag svängde vi iväg till Williamsburg. Det skulle vara någon slags bevarad stad från någon gång längre bak i tiden... Ungefär så mycket hann vi få reda på innan vi drog oss tillbaka till bilen och körde hem. 

På väg hem hade vi riktigt roligt när en fullsatt bil med grabbar vevade ner rutorna och började gestikulera till oss i filen bredvid. Vi skrattade mest åt deras vilda gester och förlorade dem ur sikte när bilarna rörde sig olika snabbt i de flera filerna. Efter en stund hade de spanat in vår bil igen och fortsatte att vinka och vifta med sina mobiler. Då rullade vi också ner rutan och sa hej. Det visade sig att de ville veta användarnamnen till våra snapchats. 

Moa började därför bokstavera sin snapchat men kommunikationen gick sådär när deras fil bromsade in och vår istället rullade på framåt eller tvärtom. Plötsligt hade vi tappat bort dem igen. Då fick Moa nog och drog fram ett gammalt kvitto. ("Man ska alltid spara på kvitton, man vet aldrig när de kommer till användning..") Hon skrev ner sin snapchat på kvittot. Nästa gång vi fick syn på grabbarnas bil hade jag kvittot i högsta hugg och körde upp jämsides med dem. Killen som tog emot det såg otroligt paff ut efter att ha fått det i sin hand men verkade efter en stund ha fattat vinken och lade till oss på snapchat. Varken regn eller långsamma bilköer stoppade oss från att ha lite roligt idag! 

Det kommer ett par snabba knäpp från Williamsburg men också några bilder från en kvällspromenad i området vi bodde.